NL

SE

EN

Vegger verbetert werkruimtes met innovatieve vertical farms.

Vegger loopt met trots voorop in het transformeren van de lunchervaring op kantoor, zoals blijkt uit een recent ingehuldigde kantoortoren in Amsterdam Zuid. Deze moderne werkruimte, ontworpen om honderden werknemers te accommoderen, heeft Vegger’s geavanceerde kweektechnologie in het restaurant geïntegreerd, waardoor een verse en gezonde eetervaring ontstaat die direct wordt beïnvloed door het interieurontwerp.

Het kantoorgebouw kenmerkt zich door een groen interieurontwerp. Deze ontwerpstrategie stimuleert niet alleen de creativiteit en het welzijn van werknemers maar versterkt ook hun verbinding met de natuur.

Centraal in dit groene initiatief staat Vegger’s bijdrage: de installatie van verticale boerderijen in het kantoorrestaurant. Deze systemen leveren een continue toevoer van verse kruiden, microgroenten en eetbare bloemen, waardoor de maaltijden niet alleen smakelijk maar ook voedzaam en duurzaam zijn. Dit project toont aan hoe geautomatiseerde systemen en principes van circulair ontwerp gebruikt kunnen worden om afval te verminderen en recycling te stimuleren, in overeenstemming met de duurzaamheidsdoelen van het gebouw.

Vegger’s engagement in dit project onderstreept de synergie tussen innovatieve landbouwtechnologieën en modern kantoorontwerp, en demonstreert dat een gezondere en duurzamere werkomgeving gerealiseerd kan worden door een weloverwogen integratie van groene ruimtes.

Collaboration

D/DOCK, Bloei Interieurbeplanting Amsterdam | Eindhoven, Vegger®

Photography