NL

SE

EN

Vegger lanceert eerste Vertical Farm bij Hotel Haarhuis voor LOCALS

In een vooruitstrevende ontwikkeling die de culinaire focus verlegt naar plantaardig dineren, heeft Vegger zijn eerste Vertical Farm geïntroduceerd bij Hotel Haarhuis in Arnhem, ter ere van de opening van het nieuwe restaurant van het hotel, LOCALS. Dit innovatieve project zet groenten centraal in het menu en doorbreekt de conventionele vleesgerichte eetcultuur.

Hotel Haarhuis, dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie, neemt een gedurfde stap door Veggers verticale landbouwtechnologie te integreren. Deze samenwerking streeft ernaar de eetervaring te herdefiniëren door gerechten te serveren die lokaal geproduceerd en vers geoogst zijn, waarbij de filosofie van ‘farm-to-table’ centraal staat.

Het restaurantconcept is geïnspireerd op het idee om bekende, huisgemaakte maaltijden te transformeren tot culinaire gerechten, om zo meer bezoekers uit de stad en de regio te trekken. Door een prominente plaats voor groenten in het menu te reserveren, bevordert LOCALS niet alleen duurzamere landbouw, maar creëert het ook een unieke eetbelevenis die aansluit bij de wereldwijde trend van gezond en milieubewust eten.

Met de Vertical Farms van Vegger in Hotel Haarhuis kunnen gasten genieten van de meest verse producten. Dit baanbrekende project vertegenwoordigt een significante ontwikkeling in het culinaire landschap van Arnhem en belooft een eetervaring die zowel verrukkelijk als groen is.