NL

SE

EN

Dit is Vegger.

Voor een duurzame toekomst met innovatieve en milieubewuste oplossingen.

Een groene missie.

Bij Vegger streven we naar het verbinden van lokaal gekweekte eetbare planten met moderne binnenruimtes.

Onze expertise ligt in het ontwikkelen van Vertical Farms die speciaal zijn ontworpen om te integreren in interieurs van kantoren, hotels en gezondheidscentra. Onze vertical farms doen meer dan alleen ruimtes aantrekkelijker maken; ze brengen de rust van kruiden- en bloementuinen naar binnen en verbeteren de levendigheid van elke locatie.

We stellen onze klanten in staat om op de meest eenvoudige en efficiënte manier zelf kruiden en groenten te kweken, wat uniek is in de huidige stedelijke samenleving.

We geloven in wat we doen.

Onze visie bij Vegger richt zich op het streven naar een betere wereld door op een zinvolle manier bij te dragen aan de maatschappij. We zijn toegewijd aan milieu- en sociale duurzaamheid, samen met het bevorderen van de circulariteit van materialen die worden gebruikt in onze Vertical Farms en PlantPods.

Vegger richt zich op het creëren van gezonde omgevingen, en het bevorderen van welzijn en creativiteit voor sociale duurzaamheid. Wij werken niet alleen aan een financieel gezond bedrijf, maar streven ook naar het maximaliseren van onze maatschappelijke bijdrage. Onze groei wordt niet alleen gemeten in financiële houdbaarheid, maar ook in onze sociale impact.

Met Vegger richten we ons op milieuduurzaamheid door middel van gezonde voedselproductie waarbij er geen pesticiden worden gebruikt en gewassen op natuurlijke wijze worden geteeld. Daarnaast is er sprake van minder voedselkilometers en minder afval, aangezien er geen verpakking en koeling nodig is van de verse gewassen: direct na de oogst worden de verse kruiden en groenten lokaal geconsumeerd.  

Minder Afval

We vermijden single-use plastics en recyclen zoveel mogelijk. Onze substraten zijn hoofdzakelijk gemaakt van gerecyclede of ongebruikte materialen uit de voedingssector zoals cocosvezels en notenschillen.

Minder Water

Onze hydroponische kweekmethode gebruikt tot 95% minder water dan conventionele landbouw. 

Geen pesticiden

Vegger teelt gewassen op natuurlijke wijze zonder gebruik te maken van pesticiden.

Minder Food Miles

Je kruiden en groenten worden verbouwd waar jij bent. Zo beperken we het transport en de ecologische voetafdruk.

Samengevat in cijfers

In ons streven om samen een betere wereld op te bouwen, zijn we vastbesloten om de volgende doelstellingen te bereiken:

Cool Number
0 %

Biologisch afbreekbare kweekmaterialen

Doel van duurzame landbouw: uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare materialen.

Cool Number
0 %

Bestrijdingsmiddelen en giftige chemische stoffen

Onze producten worden geteeld zonder enig gebruik van pesticiden of schadelijke chemicaliën, en zijn veilig voor mens en natuur.

Cool Number
0 %

Minder Watergebruik

Wij bereiken een reductie van 95% in het waterverbruik in vergelijking met conventionele landbouw, waardoor deze vitale hulpbron behouden blijft.

Cool Number
0 %

Lagere CO₂-voetafdruk

Toegewijd aan het behalen van een 60% kleinere CO₂-voetafdruk in onze groenteproductie, voor een groenere planeet.

Onze Fundamenten voor Innovatie en Ervaring:

Onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in het hart van Food Valley, Nederland.

Bij het R&D-centrum van Vegger zijn onze plantwetenschappers toegewijd aan de voortdurende verbetering van de efficiëntie en duurzaamheid van onze teelttechnieken. Gevestigd in de wereldwijd erkende Food Valley, werken we aan agrarische innovatie.

Productie in Nederland.

In onze productiefaciliteit komen innovatie en realiteit samen. Hier produceren we onze PlantPods en maken we onze Vegger Vertical Farms klaar voordat ze aan onze klanten worden geleverd. 

Vegger Experience Centre in Zweden.

Ons toekomstige Experience Centre in Zweden opent zijn deuren voor bezoekers die onze nieuwste producten willen ontdekken. Deze plek nodigt iedereen uit om meer te leren over onze oplossingen voor het creëren van groene locaties en onze bijdragen aan een gezondere planeet.

Meer weten?

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren.