NL

SE

EN

Vegger presenteert innovatieve indoor farms op Horecava 2019

Vegger zal tijdens Horecava 2019 opvallen met zijn geavanceerde indoor farming-oplossingen, speciaal ontwikkeld voor hotels, restaurants en kantoorruimtes. Het evenement, dat van 7 tot 10 januari in Rai Amsterdam plaatsvindt, biedt het perfecte podium voor Vegger om te laten zien hoe zijn systemen perfect aansluiten bij interieurs en zowel de eet- als werkomgeving verrijken.

Op Horecava 2019 voegt Vegger zich bij toonaangevende vernieuwers in de hospitality sector, om te demonstreren hoe zijn indoor farming-technologie de manier waarop bedrijven denken over voedselproductie en -presentatie kan transformeren. Veggers oplossingen, met een focus op duurzaamheid en versheid, brengen de boerderij direct naar de consument, wat zorgt voor een unieke ervaring voor de gasten en een concurrentievoordeel voor de bedrijven.

De tentoonstelling zal Veggers nieuwste ontwikkelingen in hydroponische systemen en LED-verlichtingstechnologieën onthullen, en tonen hoe deze kunnen worden geïntegreerd in de esthetiek en functionaliteit van elke gastvrijheids- of bedrijfsomgeving. Bezoekers krijgen de kans om Veggers innovatieve aanpak van indoor tuinieren te verkennen, de voordelen van de integratie van deze systemen in hun bedrijfsvoering te begrijpen en de toekomst van duurzame indoor landbouw te ontdekken.

Horecava 2019 wordt een evenement vol nieuwe inzichten, met 12.000 m^2 extra tentoonstellingsruimte gewijd aan innovaties, trends, lezingen en workshops. Vegger nodigt bezoekers uit om hun stand te bezoeken en uit eerste hand te ervaren hoe hun indoor farming-oplossingen de horeca- en bedrijfssectoren kunnen transformeren, en tegelijkertijd verse, gezonde producten leveren die bijdragen aan een groenere en duurzamere omgeving.