NL

SE

EN

Yanmar Tokyo Building

FlaxFarm 35

Vegger’s FlaxFarm 30 wordt geïntegreerd in het Yanmar Tokyo gebouw om de ervaring van medewerkers te verhogen door hun werkplek om te vormen tot een groene, op gezondheid gerichte omgeving. 

Op de bovenste verdieping zullen de Vegger-systemen niet alleen verse kruiden en groenten voor het personeelsrestaurant kweken, maar benadrukken ze ook de toewijding van het bedrijf aan gezondheid en welzijn. 

Dit initiatief sluit aan bij een bredere visie om hoogwaardige, duurzame werkruimtes te creëren waar natuur en voeding een centrale rol spelen in het dagelijkse bedrijfsleven.

Met uitzicht op het bruisende Tokyo Central Station draagt de installatie van Vegger FlaxFarm-eenheden significant bij aan het groene ontwerp van het gebouw, waarbij moderne esthetiek met natuurlijke elementen wordt gecombineerd. 

Deze strategische plaatsing dient niet alleen het praktische doel van het leveren van verse producten, maar fungeert ook als een visuele verklaring van Yanmars inzet voor duurzaamheid en het welzijn van werknemers. 

Met dit project wil Vegger effectief demonstreren hoe het integreren van groene oplossingen zakelijke ruimtes kan transformeren in gezondere omgevingen, en een verbinding met de natuur in stedelijke instellingen kan bevorderen.