NL

SE

EN

Lunchruimte op Kantoor

Vegger Bespoke Farm

Het integreren van Vegger’s innovatieve teeltsystemen in de lunchruimte van je kantoor is niet alleen een slimme keuze voor het creëren van een groenere en levendigere werkomgeving, maar het kan ook de gezondheid en het welzijn van je medewerkers verbeteren. Met bloeiende planten die binnenshuis groeien, creëer je niet alleen een betere luchtkwaliteit, maar ook een prettigere en meer ontspannen sfeer.

Het beschikbaar hebben van verse groenten en kruiden rechtstreeks uit het teeltsysteem voor de lunch is niet alleen handig, maar ook voedzaam. Met deze ter plaatse gekweekte gewassen kun je erop vertrouwen dat je voedsel rijk is aan essentiële voedingsstoffen en vitaminen, wat niet alleen de smaak verbetert maar ook de gezondheid en het welzijn bevordert.

Door Vegger’s teeltsystemen te integreren in de lunchruimte van je kantoor, wordt de maaltijdervaring verhoogd en creëer je een prachtig decoratief element dat de algehele ruimtebeleving versterkt. Met omringend groen wordt een rustige en harmonieuze werkomgeving gecreëerd die het welzijn bevordert.

In dit designvoorbeeld hebben we gekozen voor Vegger Bespoke Farm. Een product dat het mogelijk maakt om volledig unieke designoplossingen te creëren met onze teeltsystemen.

We hebben ervoor gekozen om het teeltsysteem te integreren in een muur met betegelde nissen om een gevoel van exclusiviteit te creëren en om het teeltsysteem op een harmonieuze manier te laten samensmelten met de interieurarchitectuur van het kantoor. Dit ontwerp laat zien hoe Vegger Bespoke Farm aangepast kan worden om in elk interieurconcept te passen.