NL

SE

EN

Kantoor

Design Inspirations

Bij het ontwerpen van de kantoorruimte worden Vegger FlaxFarms geïntegreerd in de werkomgeving, wat de esthetiek van het interieur van het kantoor verhoogt en tegelijkertijd een gezondere en meer betrokken werkruimte voor werknemers bevordert.

In dit ontwerp wordt een combinatie van FlaxFarm 60 en verbindende hoekschappen gebruikt om C-vormige scheidingen te creëren. Door de verbindende schappen toe te voegen, is het mogelijk om eetbare planten met sierplanten te combineren.

De FlaxFarms brengen de natuur naar binnen en creëren een serene en groene atmosfeer die bijdraagt aan de tevredenheid en het welzijn van medewerkers. De aanwezigheid van weelderige planten verfraait niet alleen de ruimte, maar biedt de medewerkers ook een tastbare verbinding met de natuur, wat een gevoel van rust en focus bevordert.

Door een werkplek te bieden waar werknemers graag hun dag doorbrengen, wordt de productiviteit, creativiteit en welzijn van de werknemer verhoogd. 

Het ontwerp laat zien hoe innovatieve groene oplossingen conventionele werkplekken kunnen transformeren tot plekken waar mensen geïnspireerd, gefocust en blij zijn om te werken.