NL

SE

EN

Hotel Haarhuis

FlaxFarm 60 — met 5 niveaus

In het hart van Arnhem heeft Hotel Haarhuis de innovatieve integratie van Vegger FlaxFarm-units omarmd, waardoor het concept van het LOCALS-restaurant verhoogd wordt, dat trots is op het gebruik van lokaal verkregen ingrediënten.

Deze vertical farming systemen, strategisch geplaatst op de tweede verdieping, voorzien de chefs van het hotel niet alleen van een assortiment verse kruiden en bladgroenten direct naast hun keuken, maar verrijken ook de culinaire ervaring met de meest verse producten mogelijk.

De aanwezigheid van Vegger FlaxFarms overstijgt traditioneel tuinieren en biedt gasten een unieke kans om de Vertical Farms te bezoeken, waardoor hun verblijf verrijkt wordt met een groene ervaring.

Zichtbaar vanaf het station Arnhem Centraal vestigt LOCALS zich als een onderscheidend herkenningspunt in Arnhem, dat een toewijding aan lokale sourcing en milieubewustzijn symboliseert.

Dit project illustreert hoe Vegger-oplossingen de benutting van ruimte kunnen revolutioneren, met zowel functionele als esthetische voordelen die perfect aansluiten bij moderne, duurzame gastvrijheid.