NL

SE

EN

FlaxFarm in commerciële keuken

FlaxFarm 60

Vegger FlaxFarm in roestvrij staal is een uitstekende oplossing voor restaurants die verse, duurzame ingrediënten van de hoogste kwaliteit willen aanbieden. Met onze geavanceerde technologie kunnen restauranteigenaren ter plaatse bladgroenten, kruiden en eetbare bloemen produceren, waardoor versheid wordt gegarandeerd.

Onze FlaxFarm is ontworpen om te voldoen aan de strengste hygiënenormen. Door gebruik te maken van een op water gebaseerde teeltsysteem, integreert het naadloos in professionele keukenomgevingen zonder afbreuk te doen aan de voedselveiligheid.

Vers geplukte kruiden en salades die direct in eigen keuken zijn gekweekt – verser kan het niet.

Op de afbeeldingen hierboven / onder zie je hoe we de FlaxFarm hebben geïntegreerd in een commerciele keuken, gezien vanuit het restaurantgedeelte. Door glazen wanden te gebruiken in plaats van massieve scheidingen, kunnen gasten ook zien hoe verse producten worden toegepast in de gerechten.

Met Vegger FlaxFarm wordt de restaurantervaring zowel smaakvol als visueel indrukwekkend – een betrouwbare keuze voor restauranteigenaren die het beste voor hun gasten willen bieden.